VGOnl

De grootste opdracht tot nu toe is de opdracht van de onderwijsvereniging VGO. Het initiatief ging uit van de Vereniging Gereformeerd Onderwijs West maar de site moest ook geschikt zijn voor de andere afdelingen van de vereniging. De opdracht was om een multi-domein website te bouwen waarin VGO Nederland de hoofdsite was en waar de andere afdelingen aan waren gelinkt. Echter moesten deze wel een aparte website hebben die onderling met elkaar konden communiceren.

Het was een behoorlijke klus maar het is gelukt. Elke afdeling heeft haar eigen website met haar eigen leden. Informatie kan binnen de vereniging worden gehouden maar ook worden gedeeld met de andere VGO’s. De hoofdsite dient voor informatie en de onderliggende afdelingen zijn bestemd voor de leden. De afzonderlijke verenigingen kunnen door middel van hun site met de leden communiceren en ook een gedeelte administratie bijhouden.

En mocht het gebeuren dat er in de toekomst een VGO bijkomt? Geen probleem. Het systeem is zo gemaakt dat met een paar drukken op de knop en na het invullen van wat formuliertjes ook die afdeling direct klaar is om gebruikt te worden. Kortom, het is een multi-functioneel systeem geworden die elke afdeling kan helpen bij het communiceren met de leden en het organiseren van en invulling geven aan de vereniging.

VGOnl.nl