Van Egmond Beveiligingen

Op een zondag kwam Van Egmond naar mij toe met de vraag of ik nog steeds bezig was met websites. Het antwoord was uiteraard bevestigend, waarop zijn vraag was of ik voor hem een website kon opzetten. Hij wilde namelijk voor zichzelf beginnen als elektricien. Een tijdje voordat hij die vraag aan mij stelde had ik het verschil geleerd tussen Drupal en WordPress. Voor deze taak leek het mij beter om de website in WordPress te maken. Ik heb de opdracht dus aangenomen en ben aan de slag gegaan.

In eerste instantie voerde het bedrijf de naam Van Egmond Elektro, maar al snel werd gekozen voor Van Egmond Beveiligingen. Een WordPress website die tot in detail en volledig naar de wens van de opdrachtgever is ingevuld. De website is informerend van opzet. Van Egmond kan zelf de inhoud aanpassen en projecten toevoegen. De website heeft uiteraard een commerciële opzet en daarom bevat het een geavanceerde SEO en communiceert het met het web waardoor de website een sterkere positie krijgt.

VanEgmondBeveiligingen