Dgkj

Sinds jaar en dag worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor de jeugd van De Gereformeerde Kerken (DGK). En elke activiteit weer moest het wiel opnieuw worden uitgevonden. Ook was het organiseren omslachtig omdat niets centraal geregeld of opgeslagen werd. Zo had iedereen een klein deel informatie en kwam het voor dat mensen niet werd gemaild, of juist teveel mails kregen om maar wat te noemen. Om deze problemen de baas te worden had de kampcommissie 2013 besloten dat er een website moest komen.

Mij werd de eer gegeven om de site te maken, simpelweg omdat ik ook met het idee was gekomen. Deze site werd de basis van alle andere sites. Maar toen had ik nog niet verwacht dat het website bouwen mij zo zou aanspreken. Deze site was voor mij ook een leerplatform. Hier leerde ik de basis van Drupal. Ook leerde ik een site uit te breiden en efficiënter te maken. Hierdoor is de site een groot platform geworden. Omdat de site alleen voor dgk-ers is, kunt u het niet intern zien.

In 2015 is de site compleet upgrade. De activiteiten en foto’s worden onderverdeeld in groepen waar gebruikers lid van kunnen worden als ze interesse hebben;. Er is een app aan gekoppeld; gebruikers kunnen nu zelf foto’s plaatsen; achter de schermen wordt er technisch veel efficiënter gewerkt. De site is nu ready for te future!

DGKj.nl